PASSIE VOOR (H)EERLIJK ETEN MET PURE PRODUCTEN

Wij zijn Conchita Dubbeld en Ruth van den Berg. Wij hebben passie voor lekker en gezond eten. Het culinair verkennen van vooral het zuiden van Europa maakt ons gelukkig. Na het proeven van prachtige olijfolie van het eilandje Thassos hebben we ons culinaire hart verloren aan 'het Griekse Goud'. Al snel zijn we in contact gekomen met de familie Hatzigeorgiou, zij zorgen al vele generaties lang voor hun gaarden met respect voor de natuur. Zij hebben ons geleerd over het snoeien, plukken, persen en bottelen. Vooral Jourgos Hatzigeorgiou heeft ons alle kneepjes van het vak geleerd!

Grieks goud

Het is alweer bijna tien jaar geleden dat wij het 'Griekse Goud' naar Nederland haalden en Olive Oil Company oprichten. Om de kwaliteit van onze zuivere, biologische olijfoliën te waarborgen zijn we intensief betrokken bij elke stap van het proces. Van bloesem tot olijfolie, van oogst tot botteling. En al die tijd al doen we dit met z’n tweetjes, met maar één doel… het leveren van topkwaliteit olijfolie!

Intussen importeren wij voor u twee van de zuiverste olijfoliën van Griekse komaf en zijn onze olijfoliën geliefd bij topchefs en fijnproevers.

Of zoals onze Ambassadeur Paul Fagel* zegt: '(H)eerlijke olijfolie met respect voor de natuur.'

* Topchef Paul Fagel - Telg uit de befaamde Fagel family. Sterrenkok, SVH Leermeester en medeoprichter van Patron Culinair.

 

Copyright 2020 Olive Oil Company B.V. - Powered by Lightspeed
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »