PASSIE VOOR (H)EERLIJK ETEN MET PURE PRODUCTEN

Wij zijn Conchita Dubbeld en Ruth van den Berg. Het culinair verkennen van vooral het zuiden van Europa maakt ons gelukkig en wij hebben passie voor lekker en puur eten. Na het proeven van prachtige olijfolie van het eilandje Thassos hebben we ons culinaire hart verloren aan het 'Griekse Goud'. Al snel zijn we in contact gekomen met de familie Chatzigeorgiou, die al vele generaties lang met respect voor de natuur voor hun olijfgaarden zorgen. Jurgos Chatzigeorgiou heeft ons alles geleerd over de kwaliteit van olijfolie en heeft ons laten snoeien, plukken, persen en bottelen. 

Grieks goud

Het is al weer tien jaar geleden dat wij het 'Griekse Goud' naar Nederland haalden Om de kwaliteit van onze zuivere, biologische olijfoliën te waarborgen zijn we intensief betrokken bij elke stap van het proces. Van bloesem tot olijfolie, van oogst tot botteling. En al die tijd al doen we dit met z’n tweetjes, met maar één doel… het leveren van topkwaliteit olijfolie!

Intussen importeren wij voor u twee van de zuiverste olijfoliën van Griekse komaf en zijn onze olijfoliën geliefd bij topchefs en fijnproevers.

Of zoals onze Ambassadeur Paul Fagel* zegt: '(H)eerlijke olijfolie gemaakt met respect voor de natuur.'

* Topchef Paul Fagel - Telg uit de befaamde Fagel family. Sterrenkok, SVH Leermeester en medeoprichter van Patron Culinair.

 

Copyright 2021 Olive Oil Company B.V. - Powered by Lightspeed
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »